1313-faunahuis-logo-430x550-dgrn

Demonstratie-elementen

Een bezoek aan het Faunahuis inspireert niet alleen maar opent een wereld van mogelijkheden om dieren aan te trekken en in woningen en andere infrastructuur een plek te geven. Ook al speelt zich het natuurgebeuren letterlijk en figuurlijk aan onze deur af, toch blijft deze wereld grotendeels voor ons verborgen. Om alsnog inzicht te verschaffen in wat zich in, achter en voor de gevel van het Faunahuis afspeelt, hebben we op verschillende plekken camera’s en allerhande meet- en detectieapparatuur geplaatst waarvan enkele online te volgen zijn. Hou er rekening mee dat sommige items enkel tijdelijk informatie verschaffen, vermits vele afhankelijk zijn van de aan- of afwezigheid van soorten.

Virtueel bezoek aan het Faunahuis
(360°-view)

Maak vanuit uw luie stoel een korte wandeling in of rondom het Faunahuis en proef van de veelheid aan faunavoorzieningen binnen en buiten.

Warmtemetingen vleermuiskasten

Vleermuizen houden van warmte en zoeken de meest voordelige plekken op. Daarom is het goed dat ze meerdere plekjes hebben. Om de verschillen in temperatuur tussen verschillende dakkasten voor vleermuizen te tonen kan u hier de dagelijkse temperatuurverschillen tussen twee naast elkaar gelegen dakkasten onder respectievelijk rode en zwarte dakpannen aflezen en opvolgen.

Deze site gebruikt cookies